Om VMCK

Varbergs MC-klubb (VMCK) är en demokratiskt byggd förening för människor vars intresse är motorcyklar.


Klubben är helt idéell utan vinstintresse och är partipolitiskt och religiöst obunden, medlemsstyrd.


VMCK är ingen så kallad märkesklubb, utan strävar helt efter att vara en hojklubb där alla märken och människor är välkomna.

Vad håller vi på med?


Varbegs MC-kubb anordnar allt från kortare kvällsturer till större evenemang och rallyn. Klubben har en lång kultur att åka till andra klubbars träffar och evenemang. Läs mer under aktiviteter i menyn till vänster för mer information. Alla aktiviteter utgår oftast från klubblokalen Kåken som ligger på Susvindsvägen 9 i Varberg. Vill du hänga med? Skicka ett mail till vmck@varbergsmcklubb.se för att få mer info.

Hur blir man medlem?


För att bli medlem i Varbergs MC-klubb måste man bli invald av klubbens övriga medlemmar, detta val görs under två månadsmöte. Medlemsmötena avhålls alltid första söndagen i månaden kl 18.00 på Kåken. Då får du som blivande medlem presentera dig och berätta lite kort om vem du är och på medlemsötet där efter kommer klubben att avslå eller godkänna ditt blivande medlemskap.

Det finns två typer av medlemskap, hel medlem (400 kr/år) eller halv medlem (200 kr/år). Halv medlem är  för de som vill vara med men inte har MC kort. Medlemmar som har halvt medlemskap äger ingen rösträtt på årsmöte eller vid stadgeändringar och får inte heller ingå i styrelsen.


Läs gärna igenom våra stadgar (länk nedan) och fyll i medlemskapansökan när du kommer till mötet. Du kan också fylla i formuläret nedan om du önskar komma i kontakt med oss.


Vi önskar dig välkommen med din medlemsansökan

Varbergs MC-klubbs styrelse består av:

Ordförande: Mikael Lindberg

Sekreterare: Johan Cederholm

Kassör: Christian Andersson

Vice ordförande: Jörgen Johansson

Vice sekreterare: Vakant

Klubbmästare/hustomte: VIking Lofjärd

Ledamot: Anders Krall

Suppleant: Stefhan Wik

Suppleant: Vakant

 

SMC representant: Christian Andersson

VMCK och GDPR


Inom Varbergs MC klubb behandlar vi personuppgifter. De används bland annat till att hålla medlemsregister aktuellt, göra utskick och genomföra olika arrangemang.  Det finns särskilda regler för hur personuppgifter ska hanteras på ett tryggt och säkert sätt. Den 25 maj 2018 ersattes personuppgiftslagen med den nya dataskyddsförordningen (GDPR), vilket gör att kraven förändras något. Med anledning av dessa förändringar har vi kompletterat medlemsvillkoren med en integritetspolicy. Den beskriver mer utförligt hur och varför vi sparar dina personuppgifter samt vilka rättigheter du som medlem har. Varbergs MC-klubb lutar sig mot SMC:s rekomendationer, och som i sin tur hänvisar till riksidrottsförbundet. Nedan följer några länkar till intigritetspolicy, instruktioner och riktlinjer. Kontakta gärna någon i styrelsen för mer information.


Varbergs MC-klubbs integritetspolicy

Varbergs MC-klubbs registerförteckning

Riksidrottsförbundets hemsida med instruktioner och riktlinjer


Tveka inte att höra av dig om du har några frågor

vmck@varbergsmcklubb.se