Aktiviteter och camping

Tveka inte att höra av dig om du har några frågor

vmck@varbergsmcklubb.se

Sommarmånaderna är naturligt den del av året vi är mest aktiva, men även under vintern anordnar vi trevliga aktiviteter, som tysklandsresor, mässbesök etc.

Stående aktiviteter är:


- Fika första lördagen i månaden mellan 10-13 på Kåken, Susvindsvägen 9

- Månadsmöte första söndagen i månaden kl 18.00 på Kåken

- Gemensama turer för att dricka kaffe på något trevligt ställe

- MC-camping under större delen av sommaren (se lälngre ner)


Övriga aktiviteter vi brukar göra är åka på träffar runt om i landet, pubkvällar och spontangrillning.

Som en del i Varbergs MC-klubbs föreningsarbete, hjälper vi till vid PitStop på Wheels & Wings, som äger rum 19-20 juli 2019 i Falkenberg.


Surfa gärna in på Wheels & Wings hemsida för att se bilder och få mer information om evenemanget.


Wheels & Wings lockar besökare från hela Sverige och norden, till Falkenbergs motorbana. På kvällen är det crusing genom staden med hundratals bilar och en folkfest längs gatorna. Vid PitStop kan man släcka törsten, äta en matbit och lyssna på livemusik. Varbergs MC-klubb är där och hjälper till att parkera bilar och få ett bra flöde på trafiken där igenom.

Varbergs MC-klubb är anslutna till SMC och åker mer ärn gärna på deras aktiviteter.


Kolla gärna in SMC:s hemsida för mer information.


Torsdagskörningarna drar snart igång. Kolla i deras kalender (välj distrikt Halland) för att hitta en körning som passar dig.

Under större delen av sommaren erbjuder vi MC camping. 


Du väljer antingen att slå upp ditt  tält, eller välja att ligga på liggunderlag inne i klubbhuset, där också några sängplatser finns, även tillgång till kök, dusch och toalett.

Kåken ligger ca. 5 minuter från Varbergs centrum (körväg) där bl.a. Varberg-Grenå färjan avgår. Alla sänglinne och kuddar tar man med själv. För att få plats inomhus är det först till kvarn som gäller. Vi erbjuder enklare micromat, kaffe och läsk. Grillmöjligheter finns.


Campingen är öppen från midsommar till sista augusti. Övrig tid måste bokas via mail.


Hos oss är det  MC som gäller, alltså ser vi helst att bilar håller sig på utsidan. Alla gäster måste skriva in sig med kontaktuppgifter, men i enighet med GDPR gallras det registret efter avslutad campingsäsong.


Pris:


50 kr per person och natt, eller 250 kr för en vecka (7 nätter) per person.


För att boka plats och kolla tillgänglighet ring 0704-86 73 55 eller skicka ett mail till vmck@varbergsmcklubb.se

Hitta till oss (karta nedan):


Kommer du norr ifrån (E6 Varberg Nord avfart 55 och väg 41), ta 4:e avfarten i Lassabackarondellen (5-vägsrondell), skyltat mot väg 153 Värnamo. Följ vägen genom en rondell, och i stoppljuset ta till höger in på Äckregårdsvägen. Kör förbi första 4-vägskorset (Vid Volvo) och sväng till höger i 3-vägskoset in på Susvindsvägen, där hittar du Kåken längst ner till vänster på vägen.


Kommer du från E6 Varberg centrum (avfart 54) och väg 153, följer du den in mot Varberg fram till stoppljuset där du tar vänster in på Äckregårdsvägen. Kör förbi första 4-vägskorset (Vid Volvo) och sväng till höger i 3-vägskoset in på Susvindsvägen, där hittar du Kåken längst ner till vänster på vägen.


Kommer du söderifrån via Österleden, förljer du den fram till Stenåsavägen som du svänger in vänster på, kommer precis efter Sparbanken Wictory Center (idrottshall på vänster sida). Följ vägen till rondellen och välj första avfarten in på Äckregårdsvägen, sväng sedan första vänster in på Susvindsvägen, där hittar du Kåken längst ner till vänster på vägen.